Moment înduioşător: un veterinar încearcă să liniştească un căţeluş, după o operaţie. Clipul face înconjurul lumii

Momentul emoţionant în care un medic veterinar încearcă să liniştească un câine care îşi revine după o operaţie, strângându-l la piept, face furori pe internet.

Chirurgul Dennis Moses, care lucrează la un adăpost de animale din oraşul Maltimore, din statul american Maryland, a fost filmat legănând-o pe căţeluşa Meesha, de doar 3 luni, care încerca să îşi revină după o operaţie chirurgicală.

În timp ce o ţine în braţe, ca pe un nou-născut, îi şopteşte: "Ştiu, ştiu. Nu e chiar aşa de rău". Înregistrarea a fost postată pe pagina de Facebook a adăpostului, strângând peste 6 milioane de vizualizări într-un timp foarte scurt. Datorită acestei filmări, câinele a fost  adoptat la scurt timp.
 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!