A avut loc prima întâlnire între un câine real şi unul robot. Cum s-a desfăşurat ea – VIDEO

Spot, robotul patruped al celor de la Boston Dynamics (o companie deținută de Google), a avut o întâlnire cu un câine real, terrier-ul lui Andy Rubin, unul dintre fondatorii sistemului de operare Android și actual șef Google.

Cum s-a desfăşurat întâlnirea?! În primul rând, este important să spunem că nu s-a soldat cu conflicte majore. Ba mai mult, a fost chiar una interesantă și haioasă, cu animalul încercând să pună la punct robotul, iritat evident de prezența acestuia.

Roboții celor de la Boston Dynamics au timp de joacă prin curțile și parcările Google, pentru că tentativa companiei de a demara o colaborare cu instituțiile statului american și de a vinde acești roboți pentru a fi folosiți în misiuni de salvare și recunoaștere a eșuat. Încă este nevoie de îmbunătăţiri, la care probabil se şi lucrează.

Sursa: Engadget

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!