Faceţi cunoştinţă cu Hosico, varianta reală a ‘Motanului încălţat’ din celebrul film animat pentru copii (Galerie foto)

Ea este Hosico, pisica aurie şi pufoasă, mereu confundată cu “Motanul încălţat” din celebra animaţie cu acelaşi nume, pentru copii.

Hosico adoră să se joace numai cu jucării noi. Acesta se plictiseşte repede şi, drept urmare, după o săptămâna renunţă la ele. Stăpânii caută tot timpul ceva nou pentru el. Din fericire, însă, felina adoră să se joace cu şireturi, crăcuţe de copaci, foi de hârtie sau mingi de tenis etc, ceea ce înseamnă că stăpânii scapă destul de ieftin.

Hosico se teme de oameni străini şi de  locuri necunoscute. Chiar şi când un lucru pe care îl cunoaşte el este pus în altă parte decât ştie el, se sperie. “Dacă nu e la locul lui, cine ştie, poate e periculos…”, pare să gândească pisica!

Când nu este confundat cu ‘Motanul încălţat’ din animaţia pentru copii sau din ‘Shrek’, lumea îi spune Garfield, veveriţa sau hamster.

Sursa: Bored Panda
 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!