Pisica vampir care a devenit celebră, datorită look-ului ei fantastic

Desigur, am auzit cu toții de lilieci-vampiri, dar de pisici-vampir a auzit cineva? Bettersea Dogs & Cats Home, un adăpost pentru animale din Marea Britanie, a postat pe internet o fotografie cu o pisică neagră numită Rory, pisică ce face senzație acum în toată lumea.

Ce are mâța deosebit? Dințișorii puțin ieșiți în afară care, asociați cu blana neagră, fac din pisicuță un mititel vampir.

Pagina de Facebook a explodat nu numai cu tot felul de complimente, ci și cu mii de cerințe pentru adopția pisicuței.

Conform spuselor membrilor adăpostului, mâța are patru anișori și a fost părăsită de stăpânii săi pentru că nu o mai puteau îngriji cum se cuvine. Deși dințișorii săi sunt fermecători, aceștia sunt rezultatul unor probleme de sănătate.

„A ajuns aici cu probleme foarte mari. Dinții și gingia nu arătau deloc bine. Am dus-o la o clinică veterinară, dar, din păcate, nu i-au putut fi salvați mai mult de patru dințișori, a declarat specialistul în comunicare de la Battersea.  

Sursa: Someecards

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!