Urs panda, surprins la bălăceală într-un lighean muuuult prea mic – VIDEO

La Washington a venit cu adevărat primăvara, motiv numai bun pentru locatarii grădinii zoologice să iasă în aer liber pentru o baie. Printre cei mai grăbiţi să se bucure de o bălăceală a fost ursul panda gigant Tian Tian.
 
Deși pufosul şi-a făcut cu greu loc într-un lighean, a reușit să se spele tacticos pe blană,folosind chiar şampon ecologic.
 
Potrivit îngrijitorilor de la grădina zoologică, urşii panda fac destul de rar baie. Atunci când intră în apă este semn că sunt pregătiţi să se împerecheze – un lucru şi mai rar pentru urşii panda din captivitate.
 
Tian Tian mai este deja tatăl a doi pui, Bao Bao și Bei Bei, alături de care locuiește la grădina zoologică din Washington. 
 

Sursa: Someecards

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!