Câinele Atom iubește să călărească pe spatele prietenului său – VIDEO

Câinii sunt unele dintre cele mai prietenoase ființe din lume – iubesc copilașii, jocul și chiar animalele! Se pot împrieteni cu oricine, oricând, dacă și cealaltă parte își dorește!

Iar câinele Atom este unul dintre acești patrupezi sociabili și, mai mult decât atât, aventurieri, împătimiți ai călăritului, al adrenalinei. Așa că, de câte ori are ocazia, se urcă pe spatele prietenului său și, diiii, căluțul!

Bineînțeles că mopsul își dorește să intre perfect în pielea călărețului veritabil, așa că își pune numaidecât costumul de cowoboy. Cu siguranță toate animalele care îl văd pe Atom sunt geloase pe el!

Iubirea dintre Atom și calul său durează de ani buni. Uitați-vă numai ce frumos se plimbă ei, la apus! Am putea să ne uităm la imaginea aceasta toată ziua…

Sursa: Little Things 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!