Mobilizare de forţe, după ce un cimpanzeu plictisit a evadat de la zoo – VIDEO

 Mobilizare de forţe extrem de interesată în Japonia, după ce un cimpanzeu – sătul, probabil, de traiul în captivitate – a evadat de la grădina zoologică.
 
Dornic să evadeze din monotonie, fugarul s-a urcat în vârful unui stâlp de înalta tensiune şi nu a mai vrut să coboare sub nicio formă.  
 
Ba mai mult, când unul dintre bărbați s-a încumetat să ajung până la el şi să încerce să îl urce în cabina unei auto-scări, animalul s-a enervat și mai tare. 
 
Operaţiunea a durat câteva ore, cimpanzeul fugind pe firele de tensiune, situate într-un cartier rezidenţial.
 
Operaţiunea s-a finalizat după ce echipele de intervenţie au apelat la un pistol cu tranchilizante pentru a-l opri pe cimpanzeu din cursa periculoasă. Din fericire, deși a căzut de la înălțime, animalul nu a fost rănit. Sau, cel puțin, așa au declarat autoritățile… 
 

Sursa: Someecards
Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!