Și-a combinat pasiunile pentru călărit și pentru yoga în una singură – yoga pe cal. Galerie foto fascinantă

Angela Nuez are două pasiuni în viață, ambele implicând disciplină și forță psihică și fizică: călărit și yoga. Crede că ele au ajutat-o, în egală măsură, să se maturizeze, să crească, transformându-i stresul în binecuvântare.

Și, în timp ce ambele activități sunt populare, puțini s-au gândit să le și combine. La urma urmei, cum ai putea face-o?! Dar ea a găsit o soluție: practicând yoga pe Snowy, calul său din rasa Appaloosa în vârstă de 9 anișori.

Nunez își combină ambele pasiuni și profesional, lucrând deopotrivă ca instructor de yoga și ca manager de hambar. Așa că, ce poate fi mai frumos decât să îți transformi pasiunea în business, la dublu chiar?! J Parcă sună a vis, nu?

Între oameni și cai s-au creat legături speciale în urmă cu mii de ani; animalele acestea au ceva maiestuos, care ne fascinează imaginația și ne atinge inima…

Sursa: Little Things

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!