Șopârla Manuel – dovada vie că și reptilele pot fi animale de companie foarte drăgălașe – Galerie Foto

Poate că reptilele nu arată întocmai ca niște animale drăgălașe, dar șopârla aceasta vine să contrazică tot ce știam despre rudele ei. Monitorul de savană numit Manuel iubește la nebunie îmbrățișările, dușurile și hăinuțele pufoase.

„Când am văzut în ce condiții trăia la vechiul lui stăpân, nu am putut sta cu brațele încrucișate. Nu am vrut să îl părăsesc, așa că l-am adoptat eu”, a povestit Astya Lemuri, stăpâna actuală a lui Manuel. „Era foarte nervos și bolnav, iar acum este sănătos și foarte fericit”, a adăugat ea.

„Manuel vine la mine când îl strig și a și învățat să ceară mâncare. Îi place foarte tare să îl ciupesc, în special în spatele urechilor. Ne arată ce îi place și nu. Iubește să facă baie în cadă și să sape în acvariul lui. Este foarte curios și îi place să exploreze tot ce se află în jurul lui”, a continuat Astya. 

Sursa: Bored Panda

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!