Incredibila transformare a câinelui înfometat, care nici nu se mai putea ține pe picioare – VIDEO emoționant

Când Barilla a fost adus la un centru de salvare din Granada, Spania, era atât de slăbit, încât oasele îi ieșeau prin piele, iar organele îi erau pe punctul de a ceda.

Dar Eduardo Rodriguez, proprietarul centrului de salvare, a simțit că nu poate sta cu mâinile în sân și și-a propus să facă tot posibilul pentru a-l pune pe bietul patruped pe picioare.

„Salvez câini încă de când eram copil și sunt obișnuit să îi văd suferind, dar niciodată nu mi-a fost dat să văd un patruped într-o asemenea stare”, a declarat Rodriguez. „Îi era atât de sete și era atât de înfometat, încât nu putea mișca nicio parte a corpului, în afară de coadă și de cap.”, a continuat el.  

Din fericire, după 7 săptămâni de tratament, Barilla deja a devenit alt câine. „Recuperarea s-a făcut treptat. Medicul a spus de câteva ori că, în general, câinii în acest stadiu nu rezistă. Dar el și-a revenit și suntem de nedespărțit. Încă din prima zi de când l-am văzut le-am spus colegilor că va fi al meu. Și chiar așa a fost…”, își amintește Rodriguez. 

Sursa: Bored Panda

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!