Test de inteligență? Cât de repede își dă seama cățelușul cum să ia mâcarea din sticlă – VIDEO

Prietenii noștri canini sunt foarte inteligenți. Sunt capabili să învețe atât de multe de lucruri, prin dresaj sau prin propria experiență, că reușesc să ne uimească încontinuu, indiferent de vârsta la care se află.

Iar principalele motivații care stau la baza permanentei învățări sunt aceea de a ne face pe noi, oamenii, mândri și fericiți, dar și de a obține mâncare.

Câinele din clipul de mai jos se află în cea de a doua situație: din moment ce nu e nimeni prin preajmă, vrea să își dea seama cum să scoată mâncare din sticlă doar pentru fericirea stomacului său.

Ce se mai spunem… are parte de o jucărie interesantă, care reușește să îi țină ocupate mintea și stomacul, deopotrivă. Poate nu se prinde el din prima cum funcționează, dar măcar reușește să o facă în câteva clipite…

Sursa: Little Things

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!