Bebelușul și mâța pufoasă ne arată că fascinația jocului este de neînlocuit – VIDEO

Nimic nu ne topește inima mai tare decât copiii și animăluțele în același loc! Ne-a fascinant dintotdeauna iubirea animăluțelor pentru copilași – căci, trebuie să recunoaștem, parcă inima le bate mai tare pentru cei mici – și nu putem să nu ne întrebăm de ce îi iubesc mai tare pe ei, decât pe noi!

Să fie faptul că le privesc ochii inocenți… sau că le aude gânguritul colorat… sau poate o fi doar instinctul acela matern și patern care le îndeamnă să îi ocrotească la nesfârșit?! Oricum ar fi, noi ne bucurăm! Ne bucurăm că animăluțele iubesc copiii, ne bucurăm că îi ocrotesc și că ne oferă întotdeauna o imagine perfectă despre iubire.

Și poate că pisicile nu sunt chiar cele mai iubrețe animăluțe din lumea, dar de dragostea lor pentru copii chiar nu avem cum să ne îndoim! Uitați-vă la mâța de mai jos! Îi place la nebunie să fie alintată de bebeluș, să se lase mângâiată, să îi simtă pielea atât de catifelată pe blănița ei.

Micuții sunt adorabili și ne oferă imaginea perfectă de iubire și de prietenie!

Enjoy! Nu uitați să împărtășiți bucuria și vizionării acestui clip și cu prietenii voștri!

Sursa: Little Things 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!