Nu și-a găsit parteneră pentru absolvire, așa că și-a invitat pisica (Galerie Foto)

Găsirea unei partenere pentru balul de absolvire poate fi o chestiune destul de dificilă. Întrebați-l pe Sam Steingard!
 
Sam, un tânăr american din Maryland, a ajuns vedetă datorită unei fotografii în care apare în haine de gală înaintea balului de absolvire, ținându-și în brațe „partenera”, care este nimeni alta decât pisica sa, Ruby…
 
„Nu a reușit să găsească însoțitoare”, a scris Caroline, alături de fotografia fratelui ei, vizualizată de aproape 150.000 de ori.
 
Și să nu credeți că Sam și-a neglijat partenera! El i-a găsit chiar o rochiță potrivită, dintr-un material roz, asortat cu papionul său de la costum.
Din păcate, Ruby nu a câștigat râvnita coroană destinată reginei balului. Sam a preferat ca pisica să rămână acasă, pentru a nu o stresa, dar nu înainte de a-și face câteva fotografii, pentru a demonstra tuturor că pisica a acceptat invitația.
 
De atunci, cei doi devin pe zi ce trece prieteni tot mai buni. Sam a creat un cont pe rețeaua Instagram dedicat lui Ruby, în care pisica pozează cu mult farmec alături de ”partenerul” ei.
 
 
 
Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!