Reacția impresionantă a unui copil, când află cât rău fac oamenii planetei – VIDEO

V-a păsat vreodată atât de mult de un lucru, încât să începeți să plângeți în hohote când aflați că cineva i-a făcut rău? Ați fost vreodată atât de marcați de o întâmplare nefericită, încât să vă jurați că vă veți dedica toată viața, pentru a îndrepta cele întâmplate? Henry, băiețelul din clipul de mai jos, cu siguranță ar răspunde afirmativ la întrebările noastre, fără să stea pe gânduri!

Dialog între el și mama lui, după ce micuțul îi povește că a învățat la școală câteva lucruri despre planeta noastră:

          Planeta va fi distrusă!

Oamenii se poartă foarte urât cu ea: aruncă gunoaiele la voia-întâmplării, taie copacii, transformă pădurile orașe, în drumuri…!

Ar trebui să se gândească mai mult la ceea ce fac, la cât de tare greșesc față de planetă, la ceea ce le fac bietelor animale!

Sunt atât de răi… Nu pot decât să îi numesc oameni proști! Sau poate lumea în care trăim este mult prea rea!

O să lupt contra tuturor, atunci când o să mă fac mare! O să țip la ei toți! De fapt, nu… nu o să țip la ei toți! Am o idee și mai bună: o să le urlu în urechi!

Pur și simplu nu vreau ca animalele să moară! Îmi doresc să fiu adult chiar acum, să îmi fac treaba, așa cum trebuie!

          Dar nu trebuie să fii adult, ca să schimbi ceva…

          Atunci, vii cu mine pe Little Mountain, să încercăm să oprim oamenii? Îmi voi lua și fluierul! Oh, Dumnezeule! Pui de animale… Dumnezeule! Mănâncă gunoaie… Urăsc oamenii!!! Îi urăsc!!!

Henry, te rugăm să nu te schimbi! Planeta noastră are nevoie de tine! Casa noastră are nevoie de tine!

Sursa: One Green Planet

 

 

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!