A mers peste 3 kilometri singur, pentru a-şi lua rămas bun de la mama lui. Povestea patrupedului care a emoţionat lumea întreagă (Galerie foto)

La începutul acestei luni, o femeie din Malaezia a trecut în lumea celor drepţi, lăsând în urmă nu doar familia îndurerată, ci şi câinele care i-a fost alături toată viaţa.

Patrupedul Bobby, cel mai loial prieten al femeii, nu a putut sta deoparte de funeraliile acestuia când familia l-a lăsat să aştepte acasă, luând decizia de a merge singur peste 3 kilometri, pentru a-şi lua rămas-bun de la familia lui.

Pe măsură ce vedea cum maşinile ajungeau la cimitir, Leong Khai Wai, nepotul femeii, a întrezărit un câine alergând, realizând emoţionat că este vorba întocmai despre Bobby.

„Nu cred că şi-a dat nimeni seama că patrupedul i-a urmărit”, a declarat Bobby pentru The Dodo.

Toată lumea prezentă la funeralii s-a emoţionat la vederea câinelui. „A fost pentru prima dată când au văzut cu ochii lor cât de loiali pot fi câinii”, a mai spus Leong.

Sursa: Bored Panda, Facebook

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!