Atunci când lucrezi într-o cafenea, nu faci prea des artă, în ceașcă – totul se rezumă la trandafiri și la inimioare. Dar într-o zi, o prietenă de-a mea a creat ursuleți și broaște, într-un pahar de ciocolată caldă. M-a convins și pe mine să încerc să fac asta, așa că am început cu un urs. A fost cam primtiv desenul, e drept, dar nu m-am dat bătut. Se fac deja patru ani de la primul meu desen mai îndrăzneț, iar de atunci mi-am perfecționat tehnica. Ai nevoie de o îmbinare perfectă între espresso și o microspumă, pentru a realiza un contrast formidabil și pentru a scoate în evidență detaliile. Îmi încep creațiile picurând lapte într-o ceșcuță cu espresso. Apoi ma folosesc de o lingură, pentru a face din spumă forma pe care o doresc. Cu ajutorul ciocolatei, scot ulterior detaliile în relief. Îmi ia între trei și cinci minute să fac o băutură, cap-coadă. Cea mai bună recompensă pe care o primesc sunt reacțiile clienților. Majoritatea dintre ei devin clienți fideli și mă împing să îmi depălesc limitele, creând tot felul de chestii. Melaquino – Bored Panda