Un leu și o tigresă își trăiesc frumoasa poveste de iubire, după ce au reușit să scape împreună de la zoo – Galerie Foto

Viața nu a fost prea ușoară, pentru leul Cameron li tigresa Zabu. Ei au fost crescuți împreună într-o grădină zoologică din New England încă din anii 2000, cu un singur scop: să se înmulțească și să dea naștere unor ligri (animal hibrid rezultat din împerecherea unui mascul leu cu o femelă tigru). Din fericire, în 2004 au fost luați împreună de la zoo și salvați de către Big Cat Rescuers – o organizație ce are ca scop îngrijirea felinelor sălbatice.

„După ce i-am salvat pe Zabu și pe Cameron, le-am pregătit un parc uriaș, numai pentru ei doi, mai ales că auziserăm că între ei s-a format o legătură strânsă”, a povestit unul dintre îngrijitorii Big Cat Rescuers.

Din păcate, în timp Cameron a devenit din ce în ce mai posesiv, mai agresiv, așa că îngrijitorii s-au văzut nevoiți să îl castreze (după ce și Zabu a fost sterilizată). Acest lucru a rezultat în pierderea coamei, păstrându-se, însă, iubirea dintre ei.

„Am avut de ales între a-l îndepărta pe Zabu de Cameron și a-l castra. Am ales calea cea mai bună pentru el, zicem noi. Acum este fericit”, a continuat îngrijtorul.  

 „A devenit mai jucăuș, de când trăiește în noul său cămin. Nu își mai face griji pentru nimic, se bucură de compania lui Zabu, se joacă împreună, râmă și dorm liniștiti, ca niște copilași”, a completat îngrijitorul.

 Sursa: Bored Panda

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!