A aruncat cu un bolovan în geamul mașinii, pentru a elibera un câine blocat în căldura sufocantă – VIDEO

Nici nu a venit bine vara, că deja patrupezii canini se și confruntă cu inconștiența stăpânilor care îi lasă încuiați în mașină, jucându-se parcă fără ezitare cu viețile lor.

Erau 30 de grade în Ontorio (provincie din Canada), când un mic cățeluș a fost încuiat în mașină. Stăpânul era de negăsit, așa că un trecător a luat problema în propriile mâini și s-a hotărât să salveze cățelul: a început să arunce în unul dintre geamurile mașinii cu o piatră de dimensiuni mari.  

După mai multe încercări, geamul s-a spart și bărbatul a reușit să elibereze câinele slăbit și dezorientat.

„Era un festival de muzică și prezentatorul a anunțat că un câine a fost încuiat în mașină, așa că stăpânul lui este rugat să se ducă acolo să îl elibereze”, a declarat Will Costa, bărbatul care a filmat întreaga scenă. „Nu a apărut nimeni, așa că am încercat să rezolvăm problema noi, oamenii care ne-am strâns în jurul mașinii. Stăpânul a apărut de-abia după vreo 50 de minute de la eliberarea micuțului…”, a continuat acesta.

Acum, cățelul se află în custodia poliției și va fi dus la un adăpost, pentru a i se găsi un stăpân iubitor și responsabil. 

Sursa: Bored Panda

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!