Viața unui „tată de câine” în 10 ilustrații ilare (Galerie Foto)

Nu doar „mămicile de câine””merită tot respectul din lumea întreagă, ci și tații. Vă dați seama cât de ciudat este pentru un bărbat (fire aparent insensibilă) să mângâie toată ziulica un patruped blănos, să se lase „sărutat” de acesta în zorii zilei și să îl spele, când îi e lumea mai dragă? Nu e deloc ușor, vă garantăm…

În onoarea lor, a tuturor bărbaților care îngrijesc patrupezi canini, vă prezentăm o galerie foto cu ceea ce presupune, cu adevărat, viața unui tată de câine.

Fotografiile au fost făcute de ilustratorul Natalie Marion.

Și tu ești tată de câine? Și în cazul tău alarma de dimineață este patrupedul canin? Și ție îți mai spală, din când când, patrupedul tău vasele (bine, asta sperăm că nu se întâmplă). Așteptăm câteva fotografii de la voi, să ne amuzăm și noi.

Sursa: Bored Panda 

 

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!