Cele mai emoţionante cereri în căsătorie: „te căsătoreşti cu tăticul meu?” (Galerie Foto)

Este greu să o găseşti “pe ea”! Pe aceea care să îţi fure inima pentru totdeauna şi alături de care să te vezi trăind o viaţă întreagă!

Dar şi când ai găsit-o, Doamne, ce frumos e! Nu ştii cum să faci să fiţi mereu împreună, să o faci să se simtă cea mai iubită şi specială femeie din lume, nu ştii cum să îi arăţi că ea este aleasa!

Şi atunci îţi vine ideea: căsătoria! Trebuie să spuneţi marele DA, în faţa tuturor, să ştie rudele, prietenii, vecinii, tot globul că voi, cei doi făcuţi unul pentru celălalt, v-aţi găsit, în sfârşit!

Dar cum să faceţi asta? Cum să se ajungă la marele eveniment, dacă tu nici nu ai cerut-o?! Cum să o faci să spună DA inelului cu preţioasa piatră? O ceri alături de prieteni, la un eveniment special, o ceri alături de familie, în mod tradiţional, o ceri într-un loc deosebit, hrănindu-vă firea romantică?

Noi avem o idee mai bună: cere-o cu ajutorul puiul vostru! Agaţă-i micuţului de gât celebrul mesaj: „te măriţi cu mine?”, implicit, „cu tatăl meu?”, pune inelul lângă el şi vei vedea că tocmai ai reuşit să faci cea mai emoţionantă cerere în căsătorie ever!

Ia exemplu patrupezilor de mai jos şi vei vedea că nu ai cum să dai greş!

Sursa: Bark Post

 

 

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!