Pisica premierului britanic şi cea a ministrului de Externe nu se suportă de nicio culoare – (Galerie Foto)

Poate că Theresa May nu și-a intrat de mult timp în drepturile de premier britanic, dar se pare că pe strada sa certurile au și început să se iște. La propriu…
 
În timp ce noul premier britanic şi Boris Johnson, noul ministru de Externe, par că se înţeleg destul de bine, deşi au fost în tabere diferite ale Brexitului, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre pisicile lor. 
 
Motanul Larry care face legea pe Downing Street numărul 10, unde este reşedinţa prim-ministrului britanic, pare că nu se înţelege deloc cu vecina de la Ministerul de Externe, Palmerston. Aşa se face că felinele au fost surprinse "certându-se" de mai multe ori în ultimele zile.
 
De curând, Larry şi Palmerston au fost surprinse într-o încăierare. Potrivit celor care au fost de faţă, se pare că Palmerston încerca să îşi apere teritoriul de Larry. Timp de câteva minute cele două pisici s-au încăierat, până când mâţa de la Ministerul de Externe şi-a recunoscut înfrângerea.
 
Victorios, Larry s-a retras pe Downing Street.
 
 
Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!