“Cel mai trist urs polar din lume” în viață, închis într-un mall din China

Nu a trecut foarte mult timp de când vestea că cel mai trist urs polar din lume a murit, după ce a fost forțat să trăască la 40 de grade Celsius, într-o cușcă de asfalt, că deja aflăm despre un alt urs polar, forțat să trăiască în condiții similare. 
 
Animalul, numit Pizza, a fost numit de presa internaţională ”cel mai trist urs polar din lume”, după ce au fost publicate mai multe imagini şi clipuri cu el în interiorul mall-ului din Guangzhou.
 
În imagini, ursul polar pare de-a dreptul descumpănit de viaţa pe care este obligat să o ducă, fiind chinuit pentru ca turiştii să îşi facă selfie-uri cu el.
 
Conform BBC pe lângă ursul polar, în respectivul comercial mai trăiesc balene beluga, pui de focă, foci arctice şi un lup.
 
Animals Asia a iniţiat o petiţie prin care cere eliberarea imediată a animalelor deţinute ilegal în mall-ul din Guangzhou, precizând că acestea nu au sub nicio formă condiţii prielnice.
 

Sursa: BBC
Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!