15 transformări ale câinilor, care te vor face mândru că ești om (Galerie Foto)

Unii oameni pot fi îngrozitori cu animalele. Le leagă, le bat, le înfometează, le încurajează să se lupte cu alte animale și lista o putem continua la nesfârșit, numai că nu vrem să mai îndurăm astfel de gânduri.

Dar există și un alt tip de oameni, în ceea ce privește relația lor cu animalele; sunt acei oameni care găsesc un animal abandonat și își spun: „știi ce, eu o sa iau animalul acesta?! Și o să-l îngrijesc! Și o să-i dau tot ce trebuie, că și el este un suflet și are nevoie de ajutor!”

Ei bine, noi realmente  iubim oamenii din a doua categorie!  E drept, nu toți putem fi așa, dar dacă nu iubim nepărat animalele, putem măcar să nu le facem rău! E atât de simplu…

Oricum, noi astăzi vorbim despre aceia dintre noi care iubesc necuvântătoarele! Aceia pe care nu îi lasă inima să se uite cu brațele încrucișate la un animăluț îndurerat, ci care simt nevoia să facă ceva și chiar fac. Oamenii aceștia există, sunt numeroși și avem dovada! O parte dintre ei au adoptat animăluțe părăsite și le-au salvat viețile, după care ne-au trimis și nouă dovada, să luăm exemplu și, poate, să îi urmăm!

Vă lăsăm aici, cu galeria foto a câinilor ce au trecut prin transformări incredibile și vă așteptăm și pe voi cu câteva exemple! 

Sursa: Distractify

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!