Incredibila poveste a lui Pee-Wee, cățelul chihuahua cu doar două piciorușe (Galerie Foto)

Numele meu este Pee-Wee, sunt un cățeluș Chihuahua ce s-a născut fără piciorușele din față. Mămica mea m-a adoptat pe 9 decembrie 2014.

Prin intermediul paginii mele de Facebook (Pee-Wee’s playground) reușesc să atrag atenția asupra animăluțelor cu dizabilități. Redau speranța și inspirația milioanelor de oameni din jurul lumii, le arăt că prin iubire, curaj și determinare lumea dizabilităților nu va deveni și lumea inabilităților.

Pot face tot ceea ce fac și câinii cu patru picioare, doar că puțin mai diferit. Cred că lumea poate deveni un loc mai bun, iar pentru asta donez pachete cu mâncare centrelor de salvare a animalelor și ajut necuvântătoarele cu dizabilități să își cumpere cărucioare. Motto-ul meu este: nu lăsa niciodată nenorocirile să stea în calea fericirii tale. 

Sursa: Bored Panda

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!