Ea este cea mai mare pisică din New York și, probabil, din lume (Galerie Foto)

Faceți cunoștință cu Samson, cea mai mare pisică din New York! Motanul cântărește aproape 13 kilograme și măsoară 1,22 metri în lungime.
 
Samson ar putea să nu fie doar cea mai mare pisică din New York, ci chiar din întreaga lume, din moment ce felina care deținea recordul Guiness Book, pentru că măsura 1.23 metri, a murit în 2013. 
 
“Samson este foarte drăgălaș, dar și foarte mare. Termenul de “gigant” i se potrivește perfect”, a declarat Jonathan Zurbel.
 
“Nu este gras au supraponderal, e doar bine-crescut”, a mai adăugat tăticul lui.
 
“Așteaptă în fiecare dimineața la ușa dormitorului meu, iar când mă trezesc intră și mi se așază pe burtă. Este foarte dulce, foarte de treabă și se comportă foarte bine cu oamenii. Este pisica la care visează toată lumea”, a continuat Jonathan. 
 
Sursa: Bored Panda
 
Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!