O veveriță „a stricat” ședința foto a unui cuplu, în cel mai adorabil mod – FOTO

Kelin Flanagan şi Spencer Taubner, doi tineri logodiți, au călătorit în Munţii Stâncoşi din Canada pentru a realiza o şedinţă foto cu ocazia logodnei lor. Numai că planurile le-au fost puțin date peste cap, iar fotografiile nu au ieșit tocmai cum au plănuit: s-au trezit că în prim plan nu au fost tocmai ei, ci… o veveriță!

Cum s-a putut ]nt\mpla una ca asta? Vă spunem acum:

Vremea nu a fost în favoarea lor, aşa că nu au putut să urce pe Vârful Cirque cum plănuiseră. Aceştia au decis, în cele din urmă, să se întoarcă la poalele munţilor şi să realizeze câteva fotografii pe drum.

La întoarcere, au văzut o poieniţă perfectă pentru un cadru de vis. Așa că, după ce s-au așezat la pozat, o veveriţa ce aduna ghinde lăsate de turiști a apărut în cadru și le-a furat logodnicilor privilegiul de a fi subiectul fotografiilor.  

Momentul a fost surprins de fotograf şi este adorabil.

Sursa: Bored Panda

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!