Un câine a fost tratat de depresie de… o rață! Era despresiv de mai bine de doi ani, dar ea l-a salvat într-o secundă (Galerie Foto)

George este depresiv de doi ani, de când i-a murit cel mai bun prieten, căţeluşa labrador Blackie, cu care şi-a petrecut 12 ani. De curând, o raţă îndrăzneaţă a intrat în viaţa lui, ivită parcă de nicăieri. S-a ghemuit lângă câinele care zăcea trist pe terasa casei lui din Tennessee și i-a schimbat viața. 
 
„Habar nu avem de unde a apărut raţa asta, dar cu siguranţă îl iubeşte pe George, iar de la sosirea ei câinele nostru nu a mai plâns”, a scris pe Facebook proprietarul labradorului, Jacquie Litton. „A fost foarte ciudat să vedem o raţă care apare brusc şi se ataşează de câinele nostru chiar în săptămâna în care comemoram doi ani de la pierderea căţeluşei Blackie.”
 
De atunci, cei doi sunt de nedespărțit. Rața îl urmează pe George peste tot, iar el nu se mai simte deloc singur. În sfârșit, zâmbește din nou!
 
Sursa: Bored Panda
 
Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!