Urangutanul se emoţionează când vede o femeie care va deveni mămică. Reacţia lui este incredibilă – VIDEO

Maternitate, paternitate: nu contează cărei specii îi aparţii, să devii părinte este un lucru extraordinar! Cai, oameni, primate, oricine de pe lumea aceasta care va avea şansa să dea viaţă şi să ajute o fiinţă să se pună pe picioare şi mai apoi să devină adult va simţi că nu există ceva care să te împlinească mai tare.

Dar chiar fiind conştientă de acest lucru, o femeie însărcinată ce vizita o grădina zoologică nu s-a gândit nicio clipă că va trece prin una dintre cele mai emoţionante clipe din viaţa ei, datorită faptului că poartă un alt suflet în burtică. 

Ea şi soţul ei priveau un urangutan, când brusc animalul şi-a fixat privirea pe burtica ei. Curioasă să vadă ce se întâmplă, mămica s-a apropiat şi mai tare de cuşca animalului, care a devenit atât de emoţionat, încât nu s-a putut abţine să îşi manifeste bucuria. Uşor-uşor, el a început să îi mângâie burtica prin geamul cuştii, astfel că la un moment dat i-a şi oferit un pupic micuţului suflet din burtică.

Se pare că uriaşul ştia că un bebeluş este pe cale să păşească pe această lumea, aşa că i-a şoptit un „te aşteptăm aici”, aşa cum a putut el mai bine!

Chiar dacă nu suntem fanii grădinilor zoologice, gestul urangutanului l-ar putea transforma pe acesta într-un ambasador care să atragă atenţia lumii întregi asupra importanţei speciei sale şi a sufletelor ce stau prizoniere în spatele cuştilor.

Sursa: Little Things

 

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!