O femeie i-a construit câinelui său un dormitor sub scările interioare. Detaliile sunt extraordinare (Galerie Foto)

Când îţi construieşti o casă, te gândeşti unde vor fi dormitoarele, bucătăria, băile, livingul, dar niciodată unde va fi camera căţelului. Ne contrazice cineva?

Ei bine, o mătuşică din America s-a folosit de spaţiul rămas sub scările interioare, pentru a-i face micuţului Chihuahua pe nume Pancho dormitorul mult visat (cu siguranţă pe acesta l-a visat, ştim noi).

„Când mătuşa mea şi-a construit noua casă, ieşind la pensie după 30 de ani petrecuţi în învăţământ, celelalte două mătuşi ale mele practic au forţat-o să facă şi o casă pentru câinele ei”, a povestil Will Rigdon pentru Bored Panda.

Aşa că ea a pergătit-o… A atârnat artă pe pereţi, artă ce înfăţişează căţei jucând poker, a montat un dulap de hăinuţe, a pus o lampă şi un pat luxos… – tot ceea ce este mai bun şi mai frumos pentru micuţul blănos.

Rezultatul? Mai mult decât adorabil! Da, chiar şi un câine merită un spaţiu privat – cu un design interesant.

Ne-am mai interesa ceva: oare pe uşa camerei lui are vreun semn care interzice oamenilor să intre acolo?  

Sursa: Bored Panda

 

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!