Alertă: VIDEO ilar – Căţeluşul care a speriat de noapte nişte pisici melancolice

Clipurile cu animale sunt motivul pentru care Youtube-ul există, nu? Noi suntem siguri de asta! Pentru că nu ne putem da seama ce altceva ar putea atrage mai multe vizualizări, decât clipurile amuzante şi drăgălaşe precum acesta de mai jos!

Un căţeluş puţin cam plictisit se plimba prin casă când, ce să vezi, a dat peste pisicuţele familiei, care se bucurau de o privelişte minunată: o pasăre defila prin faţa lor, în cel mai graţios mod posibil!

Aşa că micuţul patruped s-a îndreptat rapid către ele, trăgându-şi după el funduleţul drăgălaş, curios să vadă ce se întâmplă de s-au adunat suratele la sfat! Numai că el nu a ştiut deloc un lucru: prezenţa lui nu a fost deloc binevenită –  nici nu a apucat bine să se apropie de mâţe, că ele au şi sărit ca arse, care pe unde au apucat!

Asta da sperietură! Sigur de acum pisicile nu vor mai lăsa garda jos, nici măcar când dorm!

Ce să-i şi faci… vorba aceea!

Sursa: Someecards

 

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!