O pisicuţă îşi protejează mâncarica mai ceva ca pe ochii din cap – VIDEO ilar

Atunci când ieşi în oraş cu prietenii la un suc şi te hotărăşti să comanzi ceva de mâncare, îi întrebi şi pe ei dacă vor, nu?! Iar atunci când se întâmplă ca ei să refuze, când vine mâncarea te aştepţi ca nimeni să nu mănânce din mâncarea ta! Dar absolut nimeni! Căci doar de aceea ai întrebat de la început, nu?

În aceeaşi situaţie despre care povestim noi acum s-a găsit şi micuţa Margo, după ce stăpânul ei i-a pus mâncărică în farfurie: nici nu a apucat să se atingă bine de mâncare, că el a şi încercat să pună degetele în farfuria ei, să vadă cum reacţionează.

Pufoasa, când a văzut ce încearcă bărbatul să facă, a sărit ca arsă să îşi protejeze mâncarea.

„Ia mâna de aici, creştine! E a mea şi numai a mea! Să nu îndrăzneşti, că praf te fac!”, părea să îi spună micuţa, dând din lăbuţe în dreapta şi în stânga!

Sursa: Little Things

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!