Câinele acesta era pe moarte, dar şi-a însoţit stăpâna la altar cu ultimele puteri. La întoarcere, l-au cărat în braţe (Galerie Foto)

Cu mulţi ani în urmă, pe vremea când Kelly O’Connell lucra la un adăpost pentru animale, i-a fost adus un labrador negru de doar 12 săptămâni care fusese abandonat într-un coş de cumpărături. Kelly nu îşi dorea un câine în acel moment, dar… “a venit şi mi-am zis DA, câinele acesta îl iau acasă!”. 

Pe măsură ce timpul s-a scurs, Kelly l-a cunoscut pe James Garvin şi s-au îndrăgostit. Cei doi (ambii veterinari) s-au căsătorit luna aceasta şi şi-au dorit ca Charlie, acum în vârstă de 15 ani, să fie prezent. Din păcate, câinele a fost diagnosticat cu tumoare pe creier la începutul anului şi era foarte slăbit. A avut cinci crize în săptămâna de dinaintea nunţii, iar Kelly se gândea că este timpul să îl eutanasieze.

Dar, în mod miraculos, în săptămâna nunţii, Charlie s-a simţit mai bine şi nu a avut nicio criză.

“Părea un cu totul alt câine”, a declarat Kelly.

Şi, ghiciţi ce? Charlie a reuşit să îşi conducă stăpâna la altar cu ultimele puteri. Bucuria a fost, însă, de scurtă durata, căci la întoarcere Charlie era vizibil afectat, arăta ca un câine moribund, aşa că sora lui Kelly l-a cărat în braţe. Momentul a fost atât de emoţionant, încât toţi invitaţii au izbucnit în plâns. “James şi cu mine ne-am grăbit să îl ţinem în braţe şi i-am spus că a reuşit, l-am încurajat, l-am felicitat”, a povestit mireasa.

Pe 9 septembrie, Charlie a fost eutanasiat. A murit liniştit, împăcat, în faţă şemineului, încurajat de cei care îl iubeau.

“Au fost 15 ani fenomenali. De asta suntem siguri”, a spus Kelly.

Sursa: Bored Panda

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!