O australianca si-a invatat pisica sa foloseasca WC-ul

Inspirata de filmul “Un socru de cosmar”, cu Robert de Niro si Ben Stiller, o australianca si-a obisnuit pisica sa foloseasca WC-ul traditional.
Jo Lapidge, mama a doi copii, a dedicat 8 saptamani motanului sau birmanez Doogal, pentru ca acesta sa-si insuseasca obiceiurile civilizate ale lumii bune. Descrierea integrala a metodei o puteti gasi la http://litterkwitter.com.au
Principiul este pe cat de ingenios, pe atat de simplu, fiind compus din mai multe faze. Se foloseste o litiera de forma gaurii de WC, care se monteaza in locul acesteia, pentru ca pisica sa se obisnuiasca cu noul loc. Dupa cateva saptamani, cand pisica a invatat sa urce pe recipient, litiera cu nisip se inlocuieste cu un dispozitiv de aceeasi forma, dar cu o gaura in mijloc. Dupa alte saptamani si acesta este inlocuit cu o forma similara, dar cu gaura marita.
La final, dispozitivul aditional se inlatura si pisica isi va face nevoile in WC-ul echipat normal. Sa nu va asteptati, insa, sa traga si apa, ca in film.

Publicat in www.hazbank.ro , 4 mai 2005

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!