Expresii ilare ale câinilor ce încearcă să prindă mâncărica din aer – Galerie Foto

Fotograful german Christian Vieler este celebru pentru fotografiile sale în care surprinde diverşi câini înfometaţi exact în clipa în care încearcă să prindă o îmbucătura de mâncare. Că reuşesc sau nu, expresiile feţelor lor sunt de-a dreptul ilare.

 "Cu fiecare poză pe care o fac, încerc să caut un moment unic în care câinele să fie cât mai simpatic sau mai amuzant posibil, a spus Vieler. Acest lucru nu se poate face fără imortalizarea exactă a fracţiunii de secundă în care chipul animalului, trăsăturile lui, exprimă panică, dorinţă sau bucurie".

 Fotograful, în vârstă de 45 de ani, este de profesie jurnalist şi a devenit interesat de fotografierea căţeilor în 2012, când şi-a luat o cameră foto nouă.

 "Fac câte o poză fiecărui câine care apare în studio. Unele sunt foarte bune, altele nu prea şi altele sunt de-a dreptul adorabile", a mai spus artistul.

 Foto: Christian Vieler

Sursa: Bored Panda

 

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!