“Cel mai singuratic câine din lume”, ales să joace în Transformers 5, alături de Anthony Hopkins. (Galerie Foto) şi VIDEO

Freya, un câine epileptic considerat “cel mai singur câine din lume”, a fost ales să joace în Transformers 5, alături de Anthony Hopkins. Iar scopul nu a fost numai acesta. Producătorii au dorit să-i găsească căţeluşei o nouă casă, în care să stea pentru totdeauna.

Ideea de a o introduce în film pe Freya i-a venit regizorului Michael Bay, după ce a citit un articol în mass-media britanică despre adăpostul în care se afla acest Bull Terrier. Freya stătuse de 6 ani în acel adăpost de câini, fiind respinsă de către potenţiali proprietari de cel puţin 18,270 de ori.
 
Apoi, Michael Bay a postat pe Twitter un mesaj emoţionant: “I-am dat celui mai trist câine din lume un rol în Transformers”. Regizorul, un mare iubitor de câini, a promis de asemenea că o va ajuta pe căţeluşă să-şi găsească un proprietar.

Aşadar, nu numai că Freya şi-a jucat rolul în cel mai aşteptat blockbuster, ci şi-a găsit şi un cămin şi o familie iubitoare care să o adopte.

Sursa: Bored Panda

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!