Când puişorul koala cere ajutor, mămica lui se dovedeşte mai mult decât o eroină – VIDEO emoţionant

Mamele… fiinţele care vor fi mereu lângă noi, să ne prindă în braţe ori  de câte ori simţim că ni se prăbuşeşte lumea de sub picioare.

Sau, dacă este să ne luăm după clipul de mai jos, fiinţele pregătite să ne ia în spate, ori de câte ori ne simţim prea mici în faţa zidurilor care se ridică lângă noi. 

În rezervaţia The Farm Barn din oraşul australian Handorf a fost surprins un moment inedit. Un angajat a filmat cum un urs koala şi-a salvat puiuşorul blocat pe un gard de sârmă, mult prea speriat să sară singur pe pământ.

Văzând că puiului îi este greu să treacă peste gard, mămica a coborât din copac şi şi-a luat puiul în spate, arătându-i micuţului că nu este singur pe lume!

Bravo, mămico, aşa te vrem!

Sursa: Little Things

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!