Când 911 a spus că nu se mai poate face nimic, bărbatul acesta a sărit în apă şi a salvat puiul de căprioară – Foto

Un grup de oameni privea terifiat cum un pui de căprioară îşi dădea ultimele suflări în apa ce a inundat statul Iowa. Micuţul nu era doar acoperit de apele furioase, ci şi rănit, astfel că speranţa ca el să supravieţuiască era aproape nulă…

Un martor a sunat speriat la 911, dar din păcate salvatorii i-au spus că nu se poate face nimic pentru a salva bietul animal. Moartea părea atât de aproape… Asta până când un bărbat a decis să ia operaţiunea de salvare în propriile mâini!

Bărbatul, membru al ONG-ului Bunii Samariteni (The Good Smaritans), a sărit în apă şi s-a folosit de frânghii pentru a ridica puiul de cerb în siguraţă în braţele celorlalţi colegi.

După ce l-au scos din apă, membrii ONG-ului l-au luat pe micuţ în îngrijire şi l-au ţinut sub supraveghere până ce s-au asigurat că poate fi eliberat din nou în sălbăticie.

Sursa: Bored Panda

 

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!