Un cal a rămas blocat într-un… cauciuc – VIDEO

Pe internet găseşti tot ceea ce îţi doreşti pentru a-ţi umple timpul liber: fotografii amuzante, ştiri importante sau întâmplări… bizare!

De data aceasta, noi am dat peste o întâmplare de care niciodată nu ne-a mai fost dat să auzim: un cal a rămas blocat într-un cauciuc!

Nu ştim foarte bine cum s-a întâmplat acest lucru, dar proprietarul bănuieşte că  frumosul cal pe nume Rowdy ar fi fost împins de către ceilalţi cai în cauciucul din care doar trebuia să bea apă.

Întâmplarea s-a petrecut în West Virginia şi, din fericire, s-a încheiat cu bine. Pompierii şi echipele de salvare au reuşit să îl scotă pe Rowdy fără să îl rănească, iar uriaşul a devenit acum vedetă pe internet!

Sursa: Someecards

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!