Un new-yorkez a sarit dezbracat in bazinul cu crocodili

Un barbat din New York a sarit, vineri, intr-un bazin cu crocodili din Gradina Zoologica din Bronx, transmite Associated Press. Barbatul, al carui nume nu a fost dezvaluit, s-a dezbracat si a sarit gardul care inconjura bazinul, plonjand in mijlocul caimanilor – o specie de crocodilieni originari din America de Sud.

“Din fericire, nimeni nu a fost ranit, iar evenimentul s-a petrecut la o ora la care prin preajma nu se afla nici un grup de copii”, a declarat pentru Daily News Linda Corcoran, purtatoarea de cuvant a Gradinii Zoologice.

Nu se cunosc motivele care l-au indemnat pe om sa faca acest gest. In prezent, el se afla la Jacobi Medical Center, pentru o evaluare psihiatrica.

Publicat la: 16 noiembrie 2004
Dragos Serban

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!