1 ceasca de faina de grau, 3/4 ceasca de malai, 1/4 ceasca de miere, 1/2 ceasca de porumb boabe in lichid din conserva, 1 ou, 2 lingurite de ulei, 3/4 ceasca fructe tropicale pasate, o lingurita de sare. Amestecati bine ingredientele uscate intr-un vas. Adaugati malaiul la sfarsit. Puneti intr-un bol separat mierea, oul, uleiul. Amestecati si adugati la amestecul sec.Totul trebuie sa aiba o textura legata si compacta, dar nu foarte ferma. Adaugati daca e nevoie lichid din porumbul boabe. Ungeti o forma si puneti amestecul care trebuie sa acopere jumatate din ea. Lasati 40min. la foc de 180 C. Painea va fi gata cind deasaupra va fi aurie si cand inauntru este seaca. Sfaturi : se pastreaza foarte bine la congelator si merge ca hrana pentru papagali si pasari exotice. Servit in recipientul pentru biscuiti are succesul garantat ! Publicat la 26 aprilie 2005