Şi-a dorit fotografii de nuntă de poveste, însă rezultatul a fost dezastruos. Ce s-a întâmplat cu mireasa după ce a urcat pe un cal – Galerie Foto

Pregătirile pentru ziua nunţii sunt pline de entuziasm, iar miresele vin cu idei care mai de care mai trăznite, pentru ca despre marea zi să se vorbească săptămâni în şir, în toată lumea dacă s-ar putea.

Sue Allegretta, din Oakland, New Jersey, şi-a dorit exact acelaşi lucru pentru nunta ei: o zi de neuitat! Şi asta i-a şi ieşit, numai că nu într-un sens întocmai pe placul ei. 

Femeia a decis să facă o şedinţa foto de vis, în rochie de mireasă pe un cal, deghizat ca unicorn. Zis şi făcut! Din păcate însă, entuziasmat de apă, calul a început să se joace şi, ce să vezi?! A aruncat-o pe mireasă direct în râu!

Aşa că rochia, coafura şi machiajul au fost complet distruse, iar şedinţa foto s-a dus pe apa sâmbetei, şi la propriu şi la figurat! 

"Calul pe care era Sue iubeşte apa şi a început să se joace. Nu o să uit prea curând momentul în care a aruncat-o din şa", a declarat domnişoara de onoare.

Pentru Sue sigur a fost o zi de neuitat! Şi unde mai pui că întreagă lume vorbeşte despre ea?

Sursa: Little Things

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!