Tocmai am descoperit cea mai drăgălaşă specie de pisici din lume: pisica Caracal (Galerie Foto)

Opriţi-vă din tot ceea ce faceţi, pentru că noi tocmai am descoperit cea mai drăgălaşă specie de pisică din lume! Faceţi cunoştinţă cu Pisica Caracal!

Aceste creaturi superbe au fost semnificative din punct de vedere religios în Egiptul Antic. Apar în picturile din acea perioadă, în sculpturi şi în figurine de bronz, iar despre sculpturi se crede că erau puse să păzească mormintele faraonilor.

Pisicile Caracal trăiesc în Africa, în Estul Mijlociu şi în India. Adulţii pot cântări până la 18 kg, pot fugi cu o viteză de 50 m/h şi pot chiar ucide un om matur… prin drăgălăşenia lor.

Pisicile Caracal nu sunt o specie de pisică sălbatică obişnuită, ci aparţin subgrupului lincşilor sau râşilor. Ele pot fi uşor domesticite şi ţinute ca animale de companie, numai că în unele ţări creşterea lor este ilegală.

Sursa: Bored Panda

 

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!