A salvat un boboc de gâscă acum doi ani, iar de atunci pasărea nu mai vrea să plece – Foto şi VIDEO

Când Mike Jivanjee a salvat un boboc de gâscă de la înec, în lacul Oswego din Oregon, habar nu avea că se va alege cu un prieten pe viaţă.

Jivanjee a numit gâsculiţa Kyle, a luat-o acasă şi şi-a plănuit să o îngrijească pentru o scurtă perioadă de timp, după care să îi dea drumul în sălbăticie. Dar cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, Kyle s-a îndrăgostit nebuneşte de Mike şi de peste doi ani refuză să plece de lângă el. De fiecare dată când Mike încearcă să îi spună păsării că relaţia lor s-a terminat, o găseşte tot lângă casa lui, aşteptând nerăbdătoare să primească afecţiune.

„Am încercat să scap de ea, ştiţi… Am dus-o la kilometri depărtare şi am lăsat-o în mijlocul pustietăţii, dar când mă întorceam acolo, ce să vezi: ea era deja acolo”, a povestit Mike.

Mai mult decât atât, se pare că gâsca de 4.5 kg devine şi geloasă în preajma femeilor care îl curtează pe Mike. Când se apropie fetele de mine, fete pe care ea le simte ca fiind o ameninţare, le avertizează că este şi ea acolo. Este îndeajuns de deşteaptă încât să ştie cine reprezintă o ameninţare şi cine nu”, a continuat el.

Deşi Mike o face pe durul, recunoaşte că dragostea este reciprocă şi că, de fiecare dată când o duce departe de casă, speră din toată inima să o găsească din nou acasă. Drumurile lor sunt mai mult o cale de a o ţine pe Kyle cât mai activă.

 

 

Sursa: Bored Panda

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!