Poliţiştii au vrut să găsească hoţul din casă, dar şi-au încheiat misiunea prin a muri de râs

Imaginează-ţi că eşti singur în casă şi auzi zgomote ciudate la etaj. Ce faci?! Suni repede la 112 şi aştepţi ghemuit să vină ajutoarele, rostind rugăciuni pe care nici nu ştiai că le cunoşti, nu?

Exact acelaşi lucru l-a făcut şi un tânăr în vârstă de 18 ani din California. Doar că, atunci când ajutoarele au sosit, singurul pericol la care s-au expus a fost să moară… de râs!

“Am ajuns în casă şi l-am văzut tare speriat pe băiat. Credea că are un hoţ în casă”, a povestit poliţistul Spencer Crum. Băiatul le-a povestit ofiţerilor şi că patrupezii lui canini latră frenetic, anunţându-l că este un adevărat pericol.

Poliţiştii au început să răscolească toată casa… şi au găsit hoţul. În fapt, el stătea şi privea mirat la tot ceea ce se întâmplă, de pe fereastra din acoperiş.

“Unul dintre ofiţeri a auzit nişte zgârieturi destul de puternice. A luminat casa cu laterna şi, când, ce să vezi, un câine scosese capul prin acoperiş. Şi în acel moment am simţit că mă prăpădesc de râs” – a spus ofiţerul.

Câinele din rasa Marele Danez s-a dovedit a fi unul dintre căţeluşii proprietarului. Băiatul s-a panicat atât de tare, încât a uitat că acest câine se află la etaj, încercând probabil să respire nişte aer curat.

„De 25 de ani, de când lucrez ca poliţist, am avut parte de nenumărate apeluri de urgenţă ciudate. Dar parcă acesta le-a întrecut pe toate”, a declarat Sum. „Un câine luat drept intrus, în propria casă? Asta chiar e neobişnuit!”

Sursa: Bored Panda

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!