A surprins frumuseţea pisicilor oarbe, pentru a le ajuta să îşi găsească o familie (Galerie Foto)

Sunt fotograf de animale, în Los Angeles, şi îmi place ceea ce fac, pentru că aşa ajut necuvântătoarele fără stăpân să îşi găsească o familie. Fotografiez foarte multe adăposturi şi grupuri de ajutor, iar unul dintre favoritele mele este Sanctuarul lui Milo – centru de îngrijire a pisicilor cu nevoi speciale.

Sanctuarul lui Milo a luat naştere prin credinţa că toate pisicile merită o a doua şansă la viaţă, în special acelea care au dizabilităţi fizice, sunt bătrâne, sunt în faza terminală a unei boli sau au fost abuzate şi au nevoie de cineva care să le iubească şi să le înţeleagă nevoile speciale. La Milo, pisicile primesc îngrijire medicală şi tot ceea ce au nevoie pentru ca viaţa lor să fie aşa cum merită. Sanctuarul lui Milo supravieţuieşte doar din donaţii. Fără ajutorul oamenilor, pisicile ar muri abandonate pe străzi.

În urmă cu câteva luni, am observat o creştere a numărului pisicilor şi pisicuţelor oarbe, în cadrul adăposturilor unde fac voluntariat. Am simţit că acesta este un semn, aşa că m-am hotărât să fac o serie de fotografii cu pisici oarbe. Sper ca astfel oamenii să vadă mai bine frumuseţea fizică a oricărui animal, indiferent de câte probleme are el, şi să fie mai deschişi în a adopta necuvântătoare cu probleme.

Sursa: Casey, pentru Bored Panda

 

 

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!