15 cele mai tari modele de tatuaje cu pisici (Galerie Foto)

O pisică nu este doar un animal de companie. Din cele mai vechi timpuri, ea a fost simbolul graţiei şi al echilibrului.

În Egiptul antic, pisica (aelurus) era un simbol al lunii şi era venerată că "marea pisică" Mau (cum am zice noi, "miau") care, în Cartea morţilor, îl doborâse la pământ pe şarpele mitologic Apophis, ce încercase să răstoarne barca solară a zeului Ra. Poate şi din cauza fixităţii privirii sale, pisica era corelată cu Bastet, zeita lunii, care veghea cu seninătate şi obiectivitate asupra faptelor oamenilor şi animalelor. Uciderea unei pisici, în acele timpuri, era pedepsită cu moartea.

Pisicile sunt unele dintre cele mai iubite animale şi astăzi, aşa că nu este de mirare că foarte mulţi oameni aleg să îşi imprime pe piele, pentru totdeauna, chipul lor, în semn de iubire şi chiar de veneraţie.

În onoarea felinelor, prietenii Bored Panda au făcut o listă cu cele mai tari şi mai creative modele de tatuaje cu pisici. Aşteptăm să ne spuneţi pe care vi l-aţi imprima pe piele şi chiar să ne trimiteţi imagini cu propriul vostru tatuaj, dacă există!

Sursa: Bored Panda
 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!