O pisică a intrat în studioul unei emisiuni, în timpul transmisiunii directe. Reacţia prezentatorului e genială – VIDEO

O pisică a devenit vedetă în Turcia după ce a apărut în cadru în timpul unei emisiuni ce transmitea în direct. Pisica și-a făcut apariția în studioul Good Morning Denizli, în timp ce prezentatorul făcea revista presei.

Felina s-a urcat pe pupitru, unde parcă a analizat puțin obiectele care îi erau în cale. Ulterior, ea s-a așezat pe laptopul prezentatorului, probabil atrasă de căldură.

La început, prezentatorul pe nume Çelebioğlu a fost destul de surprins, dar a reuşit imediat să se adune şi să îndrepte monologul spre blănoasă. El a direcţionat întregul discurs pe necesitatea adoptării animăluţelor străzii.

Cu alte cuvinte, a dus cuvântul “profesionist” la un alt nivel.

“Din câte ştiţi, iarna se apropie şi, odată cu ea, vine şi gerul. Poate că mâţa este un musafir neinvitat, dar acest lucru nu mă împiedică să o mângâi. Ar trebui să ne deschidem uşile casei pentru pisicile şi pentru câinii fără adăpost. Ar trebui să le dăm apă şi mâncare… ar trebui să avem grijă de ele, cumva…”, a spus Çelebioğlu.

Iar după întregul discurs, la sfârşitul emisiunii, Çelebioğlu şi colegii săi au făcut exact acest lucru – i-au oferit micuţei un prânz cald, au mângâiat-o şi i-au făcut un pătuţ numai bun pentru a o izola de vremea capricioasă. Ei sunt de părere că bunătatea este contagioasă, aşa că unul dintre membrii echipei au şi decis să adopte pisica.

Acum, pisicuţa care a intrat neinvitată în studio este fericită în noua sa casă şi a şi primit un nume nou: Hüsnü, care se traduce prin “frumoasă".

Sursa: Bored Panda

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!