Invazie de pisici moscovite pe Broadway











Celebrul teatru moscovit al pisicilor se afla in turneu in SUA, aflandu-se momentan in New York, pe Broadway. Felinele extrem de zvapaiate a ucucerit publicul american cu giumbuslacurile lor. Felinele sunt dresate de celebrul dresor Dimitri Kuklacev, iar micile sale vedete fac parte din celebrul sau Teatru de pisici din Moscova.


Pisicile lui Kuklacev pot face de toate. De la simplul joc cu mingea, ceea ce nu este chiar neobisnuit pentru o felina, pana la mersul pe sarma. Pot chiar sa plimbe un catel cu… caruciorul.

  pisica  

 








Teatrul pisicesc al lui Kuklacev a fost infiintat la Moscova in urma cu trei decenii. Initial, magicianul felinelor era un simplu clovn, dar cu timpul si-a descoperit noi talente si a inceput sa se consacre acestui gen de dresura. Specialistul sustine ca pentru a scoate o pisica in arena nu este suficient sa o cunosti, ci sa-i castigi increderea. Contrar aparentelor, artistele patrupede sunt speriate de muzica, de aplauze si de publicul numeros. Asa ca au nevoie de cineva care sa simta ca le protejeaza. Iar fostul clovn a depus toate eforturile pentru a intelege modul de reactie a micilor colege de scena si a le pune in valoare calitatile. Publicul de pe Broadway a apreciat cum se cuvine maiestria dresorului si agilitatea elevelor sale.

  

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!