Un câine înfometat, fără stăpân, a fost adoptat şi acum este dus zilnic la restaurant. (Galerie foto) încântătoare

Dacă locuieşti în Los Angeles, cu siguranţă în această perioadă te chinuieşti destul de mult să găseşti un restaurant disponibil. Te întrebi de ce? Îţi spunem noi: din cauza căţeluşului Popeye….

Popeye este un patruped ce obişnuia, până mai ieri, să mănânce tot ceea ce găsea comestibil pe străzi şi în gunoaie. Dar lucrurile s-au schimbat între timp, aşa că de acum îl poţi găsi în cele mai fancy restaurante din oraş, alături de mămica lui, Ivy Diep.

„L-am găsit pe străzi”, a povestit Ivy. „Era un adevărat dezastru – murdar, slab, înfometat…”

La acel moment, Ivy nu căuta să adopte un căţel, pentru că are casa plină de patrupezi, dar văzând că nimeni nu îl doreşte pe micuţul Popeye, nu a lăsat-o inima să îl părăsească şi el. „S-a acomodat imediat în casa noastră, alături de ceilalţi căţei. Iar eu şi soţul meu ne-am îndrăgostit iremediabil de el”, a continuat Ivy.

„Una dintre prietenele mele, Jen, mi-a sugerat să creez un cont de Instagram pentru Popeye, că este mult prea drăgălaş. Lui Jen şi mie ne place să merge în ceea ce numim „întâlniri pentru Instagram”, unde facem fotografii mâncării pe care o comandăm în restaurante. Îl luăm şi pe Popeye, pentru că am observat că este extrem de fericit în astfel de ipostaze. Nu este neapărat un mâncăcios care nu mai poate după mâncare, dar îi place la nebunie să iasă în oraş. Nu comand decât ceea ce poate mânca şi el, mă informez de fiecare dată şi am grijă să iau şi mâncărică de-acasă, în cazul în care nu găsim nimic comestibil”, a povestit încântată Ivy.

Popeye are peste 108000 de followerşi pe Instagram, aşa că vă invităm şi pe voi să admiraţi fotografiile:
 

Sursa: Bored Panda

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!