O pisica a supravietuit unui transport transatlantic




Dupa ce a petrecut timp de 35 de zile intr-un cargou cu componente de motocicleta, pe un vas transatlantic, o pisica a ajuns vie la destinatie.









Se pare ca pisica provine din Shangai unde se banuieste ca s-a strecurat pe vas. Pisica o data ajunsa in Carolina de nord a fost descoperita de un muncitor si predata autoritatilor veteriunare care au hotarat sa o vaccineze si sa o tina in carantina timp de 6 luni inainte de a putea fi data spre adoptie. Animalul a fost botezat China, dupa tara de provenienta.

      


 


Este un miracol ca animalul a supravietuit atata timp fara apa si mancare, pentru ca se stie ca orice fiinta nu traieste mai mult de cateva saptamani fara mancare iar fara apa maxim o saptamana. O explicatie exista, pisicile absorb cumva poate prin blana lor sau prin lins  toata apa condensata pe peretii cargoului.


Oricum pisica se pare ca au mai multe vieti si noroc pentru ca s-a gasit cineva care  doreste sa o si adopte imediat ce va fi posibil.


www.zooland.ro


Altheate


14 mai 2007


 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!